عیب‌یابی و تعمیر یخچال فریزر اسنوا ۶۷۶

By بهمن 3, 1402وبلاگ

همانطور که می‌دانید یخچال فریزر اسنوا در مدل‌های مختلفی تولید و وارد بازار می‌شود. انواع یخچال تک در، ساید بای ساید و فریزر بالا یا پایین را می‌توان برای دسته‌بندی یخچال فریزر اسنوا در نظر گرفت. لامپ ال ای دی بکار رفته در یخچال فریزر اسنوا مصرف برق بسیار کمتری نسبت به لامپ‌های معمولی دارد. طول عمر بالا و نوردهی بیشتر از مزیت‌های این مدل یخچال فریزر محسوب می‌شود. هدف اصلی تولید کنندگان یخچال فریزر اسنوا صرفه جویی در مصرف انرژی و حفاظت از محیط زیست است. از این رو گفته می‌شود که در تولیدات اسنوا از گاز R134 استفاده شده که بدون CFC می‌باشد. یخچال فریزر هم مانند هر وسیله برقی دیگری ممکن است دچار مشکلاتی شود. برای نمونه عیب یابی و تعمیر یخچال فریزر اسنوا 676 مستلزم آگاهی درباره قطعات مختلف این دستگاه و آشنایی با عملکرد هر بخش است. در ادامه با راهنمای عیب‌یابی یخچال فریزر اسنوا با شما هستیم.

 

عیب‌یابی یخچال فریزر اسنوا ۶۷۶

داشتن اطلاعات کافی درباره قسمت‌های مختلف یخچال فریزر و عملکرد هر کدام همیشه راه حلی میانبر برای عیب یابی دقیق این وسیله برقی است. پس بهتر است قبل از شناخت ایرادات و کدهای خطای یخچال فریزر اسنوا ۶۷۶ به بررسی قطعات اصلی آن بپردازیم.

۱. لوله مویین

لوله مویین یا تیوب کاپیلاری نقش اصلی را در چرخه سرمایش یخچال فریزر بر عهده دارد. این لوله، فشار خنک کننده را کاهش می‌دهد و باعث رسیدن گاز فریون به نقطه جوش خواهد شد.

۲. کمپرسور یخچال

به گردش درآمدن گاز فریون در کانال‌های اواپراتور را می‌توان وظیفه اصلی کمپرسور دانست. بعد از این گردش، گاز درون کانال و یخچال خنک خواهد شد.

۳. کندانسور یا مبرد یخچال

بعد از اینکه کمپرسور بعد از دقایقی کار کردن شروع به گرم شدن می‌کند کندانسور وارد عمل می‌شود. کندانسور یا خنک کننده گاز فریون خروجی از کمپرسور را خنک می‌کند. در نتیجه دمای کمپرسور کاهش خواهد یافت. اختلال در عملکرد هر یک این قطعات و بخش‌ها می‌تواند باعث ایجاد مشکل در یخچال و نمایش کدهای خطا شود. در ادامه با انواع کدهای ارور یخچال فریزر اسنوا ۶۷۶ آشنا می‌شویم.

کدهای ارور یخچال فریزر اسنوا  ۶۷۶

  1. کد خطای F1: این کد خطا نشان دهنده سرد نشدن اواپراتور موتور یخچال است. برای رفع این کد خطا باید برای از بین بردن یخ زدگی اواپراتور سریعا اقدام کنید.
  2. کد خطای F2: این کد خطا نشان دهنده خراب شدن سنسور فریزر است. برای رفع کد ارور باید سوکت سنسور را از نظر آسیب دیدگی بررسی کنید. چنانچه خراب است باید تعویض شود. برد مدار را نیز عوض نمایید.
  3. کد خطای F3: این کد خطا نشان دهنده خراب شدن سنسور یخچال است. برای رفع عیب باید مراحل مشابه کد خطای F2 را برای بررسی سنسور و برد مدار انجام دهید.
  4. کد خطای F4: این کد ارور نشان دهنده معیوب شدن سنسور دیفراست است. برای رفع خطا باید سنسور را چک کنید و اگر خراب شده آن را تعویض نمایید. می‌توانید تنظیم مجدد سنسور و تعویض برد را هم امتحان کنید.
  5. کد خطای F5: این کد خطا نشان دهنده عدم کارکرد دیفراست است. برای رفع این کد ارور باید المنت حرارتی را از نظر قطعی بررسی کنید.
  6. کد خطای F6: این کد خطا نشان دهنده خراب شدن آی سی حافظه ایپرام است. برای رفع ایراد و عوض کردن برد کنترل با تعمیرکار با تجربه تماس بگیرید.
  1. کد خطای F7: این کد خطا نشان دهنده خرابی فن یخچال است. برای رفع این عیب باید فن یخچال را چک کنید و اگر خراب شده آن را تعویض نمایید.
  2. کد خطای F8: این کد خطا نشان دهنده خراب شدن فن فریزر است. برای رفع عیب ابتدا فن فریزر را بررسی کنید. اگر سوخته یا آسیب دیده باید آن را فورا تعویض نمایید.
  3. کد خطای H: این کد ارور نشان دهنده گرم بودن بیش از حد متعادل یخچال است. چنانچه دای یخچال به بالاتر از ۱۸ درجه رسید این کد خطا نمایش داده می‌شود. ممکن است صدای بوق هم بشنوید. دلیل این کد خطا کم بودن گاز موتور است. برای رفع عیب بهتر است با تعمیرکار با تجربه تماس بگیرید.
  4. کد خطای H1: این کد خطا نشان دهنده گرمای فریزر است. اگر دمای فریزر اسنوا به بیشتر از ۹ درجه برسد این کد خطا همراه با صدای بوقی به نمایش گذاشته می‌شود. دلیل آن هم کم بودن فشار گاز است. برای رفع این کد خطا باید با متخصص حرفه‌ای تماس بگیرید.

 

۷ مشکل یخچال فریزر اسنوا ۶۷۶

به دفترچه راهنمای یخچال خود مراجعه کنید. اکثر کتابچه‌های راهنما فهرستی از مشکلات رایج و راه‌حل‌های بالقوه را شرح داده‌اند. برخی از رایج‌ترین مشکلات را می‌توان با کمی تمیز کردن، سفت کردن یا تراز کردن یخچال حل کرد. شاید بخواهید یک بازرسی سه ماهه انجام دهید تا مشکلات رایجی مانند ریزش آب در داخل یا خارج یخچال، تجمع خاک یا گرد و غبار روی کویل یا فن، صدا یا لرزش بیش از حد، چرخه مکرر و مشکلات فریزر را بررسی کنید. در ادامه برخی از مشکلات یخچال و  راه حل‌ها آورده شده است.

 ۱: تجمع آب روی زمین در جلو

وضعیت: تجمع آب روی زمین در جلو یا زیر یخچال

راه حل ممکن: لوله‌های معیوب را سفت یا تعویض کنید.

با شناسایی منبع نشتی یخچال خود شروع کنید. رایج‌ترین مشکل و اولین جایی که باید بررسی شود تامین آب به یخساز یا آبسرد کن یخچال است. به دنبال شیر قطع کننده آب، در زیر سینک یا نقطه‌ای نزدیک به یخچال باشید. پس از قطع آب، لوله‌های ترک خورده و فرسوده را تعویض کنید.

 

۲: نویز بیش از حد

وضعیت: در این حالت یخچال شما صداهایی شبیه به آسیاب کردن و خراشیدن می‌دهد.

راه حل ممکن: موتورهای فن دستگاه خود را که در کندانسور و اواپراتور قرار دارند بررسی و تمیز کنید.

اکثر یخچال‌های مدرن بدون برفک با یک کویل کندانسور فن خنک کار می‌کنند که در نزدیکی کمپرسور، در قسمت پشتی پایین یخچال قرار دارد. برای بررسی اینکه آیا فن به درستی کار می‌کند یا خیر، ابتدا برق یخچال را قطع کرده و پانل دسترسی عقب را بردارید. به دنبال هر گونه مانع یا زباله‌ای باشید که می‌تواند مانع از حرکت آزادانه فن شود. اگر هر یک از تیغه‌های فن آسیب دیده باشد یا اگر موتور دچار سایش شده باید این قطعات باید تعویض شوند. همچنین گیره‌های لاستیکی نصب را از نظر سایش بررسی کنید و در صورت لزوم تعویض نمایید.

۳: چرخه مکرر

وضعیت: یخچال به دفعات بیشتری روشن و خاموش می‌شود. یا بدتر از آن، اصلا روشن نمی‌شود.

راه حل ممکن: کویل‌های یخچال خود را گردگیری کنید.

چرخه مداوم اغلب نشان دهنده کثیف بودن کویل‌های کندانسور و تیغه‌های فن است. به خصوص اگر در خانه‌ حیوانات خانگی دارید گرد و غبار، زباله و موی حیوانات می‌تواند در امتداد پره‌های فن کندانسور و روی کویل‌ها جمع شود.

در موارد شدید، این وضعیت رله اضافه بار را قطع کرده و از روشن شدن یخچال جلوگیری می‌کند. اما راه حل این مشکل آسان است. برق دستگاه را خاموش کنید و پانل دسترسی عقب را بردارید. کویل‌ها، تیغه‌های فن و موتور را با ضمیمه برس جاروبرقی خود با دقت جارو بکشید.

برای کمک به جلوگیری از تجمع گرد و غبار در آینده، از یک تکه جوراب شلواری قدیمی استفاده کنید و آن را داخل پنل هواکش زیر درب قرار دهید تا زباله‌ها را قبل از رسیدن به سیم پیچ‌ها به دام بیندازند.

۴: یخ زدگی یخچال فریزر اسنوا ۶۷۶

وضعیت: یخ زدگی در داخل یخچال

راه حل ممکن: هر شکافی را ببندید.

تجمع یخ و رطوبت در داخل محفظه فریزر یا یخچال معمولاً به دلیل آسیب دیدگی واشر درب یا پارگی درزگیر است. یک واشر یا درزگیر معیوب به هوای سرد اجازه می‌دهد که دائماً از دستگاه خارج شود و رطوبت اضافی وارد شود و لایه‌ای از یخ ایجاد کند. لایه‌ای که در نهایت به یک سد یخی تبدیل می‌شود. برای اینکه ببینید آیا نشتی وجود دارد یک چراغ قوه پرقدرت را در داخل فریزر بچسبانید که پرتو آن به سمت در باشد و آن را داخل آن ببندید. چراغ‌های آشپزخانه را خاموش کنید.

در صورت خروج نور از اطراف درب، واشر معیوب را تعویض کنید. واشرها را به طور منظم تمیز کنید تا به انعطاف‌پذیری و عملکرد صحیح آنها کمک کنید.

۵: یخساز یخ تولید نمی‌کند

وضعیت: یخساز یخچال شما کار نمی‌کند.

راه حل ممکن: یخساز را ریست کنید.

بررسی کنید که آیا سیم کنار مجموعه یخساز بلند شده که نشان دهنده خاموش بودن دستگاه است. به طور معمول، یک اهرم قرمز وجود دارد که سیم را در موقعیت “روشن” پایین می‌آورد. اگر هیچ اهرمی وجود ندارد به آرامی خود سیم را پایین بکشید تا دستگاه روشن شود.

مشکل دیگر گرفتگی یا نشتی در سیستم تامین آب است. لوله پرکننده و قسمت فنجان پرکننده در پشت یخ‌ساز را بررسی کنید تا مطمئن شوید که هیچ چیزی مانع جریان آب نمی‌شود. گاهی اوقات تجمع یخ می‌تواند لوله پرکننده را مسدود کند. می‌توانید آن را با استفاده از سشوار یخ زدایی کنید.

 

۶: رطوبت بیش از حد در داخل یخچال

وضعیت: داخل یخچال شما نشتی وجود دارد.

راه حل ممکن: لوله تخلیه را تمیز و پاک کنید.

بسیاری از یخچال‌ها دارای یک لوله تخلیه هستند که رطوبت اضافی را به ظرف تخلیه زیر یخچال هدایت می‌کند. در آنجا فن اواپراتور روی آن می‌دمد تا رطوبت را پخش کند. اگر لوله تخلیه توسط نشت مواد غذایی یا باقی مانده‌های دیگر مسدود شود این رطوبت به داخل یخچال وارد می‌شود.

برق یخچال را قطع کنید و به دنبال دوشاخه تخلیه باشید که در پشت یا پایین قسمت اصلی یخچال قرار دارد. در مرحله بعد از یک قیف استفاده کنید تا محلول ۵۰-۵۰ سفید کننده و آب گرم یا اگر ترجیح می‌دهید سرکه سفید و آب گرم را وارد لوله تخلیه کنید.

این کار را چندین بار تکرار کنید و سپس ظرف تخلیه را بردارید و تمیز کنید.

۷: در بسته یا مهر و موم نمی‌شود

وضعیت: درزگیر درب شما با لبه‌های یخچال تماس کامل ندارد.

راه حل ممکن: درزگیرهای درب را به طور منظم بررسی و با یک پارچه مرطوب تمیز کنید. هر درزگیر پاره شده یا آسیب دیده را تعویض نمایید. مطمئن شوید که یخچال تراز باشد تا درب آن به‌درستی بسته شود.

برای اینکه یخچال شما کار خود را انجام دهد و مواد غذایی فاسد نشوند باید درها بسته شوند. هر بار که در یخچال را باز می‌کنید دمای داخلی افزایش می‌یابد و موتور را مجبور می‌کند تا برای کاهش دما به حد مطلوب، اضافه کار کند. همین امر در مورد درزگیرهای درب نیز صدق می‌کند. یخچال تنها زمانی به‌درستی کار می‌کند که درزگیر درب محکم و در تماس کامل با بدنه یخچال باشد. ریختن مایعات، ذرات غذا، زباله‌ها یا گرد و غبار می‌تواند در چین‌های درزگیر جمع شود و از بسته شدن مناسب درهای یخچال جلوگیری کند.

شما باید به طور مرتب درزگیرها را با یک پارچه تمیز و مرطوب پاک کنید تا مطمئن شوید که آنها می‌توانند کار خود را به خوبی انجام دهند.

  بیشتر بخوانید: تعمیر پمپ تخلیه لباس شویی

آیا نمی‌دانید مشکل یخچال فریزر اسنوا ۶۷۶۷ شما چیست یا چگونه می‌توانید آن را تعمیر کنید؟ آیا فریزر به اندازه کافی سرد است، اما محفظه غذای تازه گرم می‌شود؟ آیا از داخل فریزر یا پشت یخچال شما صدای غیر عادی می‌آید؟ یک لحظه به علائم یخچال خود توجه کنید چون ارزش وقت گذاشتن را دارد. یخچال‌ها معمولاً بسیار قابل اعتماد هستند و سال‌ها کارکرد بدون مشکل ارائه می‌دهند. با این حال برای اینکه بیشترین استفاده را از یخچال خود ببرید، باید کمی از زمان خود را صرف عیب یابی و تعمیر یخچال فریزر اسنوا ۶۷۶ خود کنید تا از عملکرد آن مطمئن شوید

عیب‌یابی و تعمیر یخچال و فریزر عملی تخصصی است و باید توسط اساتید خبره انجام شود. متخصصین خبره کاراجابز آماده ارائه انواع خدمات عیب‌یابی و تعمیر انواع یخچال و فریزر به شما هستند.

وبسایت و اپلیکیشن کاراجابز به شما کمک می‌کند بی‌نیاز به جستجوی مختلف و تماس‌های تلفنی متعدد. با مشخص کردن محل ، روز و ساعت، دریافت خدمات مختلف با قیمت ثابت را تجربه کنید. کاراجابز در تمام مراحل کنار شماست. قیمت خدمات همانیست که در اپلیکیشن می‌بینید و تایید می‌کنید. این قیمت ثابت خواهد ماند و تغییری نخواهد کرد. خبری از انعام و درخواست مبلغ اضافه نیست و تمامی خدمات با دقت و ظرافت تمام انجام خواهد شد.

مقاله های پربازدید سایت کارا :

رایج ترین کد خطاهای پکیج بوتان

| وبلاگ | No Comments
مانند تمامی دستگاه ها، پکیج دیواری بوتان هم برای ادامه کارکرد مناسب، نیاز به سرویس دوره ای دارد. برای جلوگیری از مواجهه با خطا ها و عیب یابی پکیج بوتان…

ویژگی های یک پکیج دیواری خوب چیست؟

| وبلاگ | No Comments
با نزدیک شدن فصل سرما، هیچ چیز لذت‌بخش‌تر از هوای گرم و مطبوع در خانه و یک دوش آب گرم برای رفع خستگی کارهای روزانه نیست. اولین لازمه چنین شرایطی…

مهم ترین علل روشن نشدن مشعل پکیج که باید بدانید!

| وبلاگ | No Comments
امروزه پکیج‌ها به‌عنوان جایگزینی موثر برای بخاری‌های برقی و گازی در سیستم‌های گرمایشی خانگی استفاده می‌شوند. با این وجود، یکی از مشکلاتی که ممکن است کاربران در استفاده از این…

طریقه راه اندازی پکیج در شروع فصل سرما

| وبلاگ | No Comments
مقدمه: پکیج به دستگاهی گفته می شود که قابلیت تامین آب گرم مصرفی ساختمان را داشته. و در کنار آن به گرم کردن فضای ساختمان نیز می پردازد. پکیج های…