طرز تهیه کیک اسفنجی ساده و خوشمزه در منزل

با نصب و عضویت در اپلیکیشن کارایاب می‌توانید اقدام به ثبت سفارش خدمات سفره آرایی، آشپزی در منزل شما، پیشخدمت و پذیرایی در منزل و بیش از ۱۲۰ خدمت دیگر بنمایید.

کیک اسفنجی

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده در منزل

همانطور که میدانید  پایه و اساس اغلب کیک هایی که به صورت حرفه ای  تزیین می شوند، یک کیک ساده اسفنجی است. شاید تکراری باشد ولی در این مقاله طرز تهیه کیک اسفنجی ساده و خوشمزه در منزل را مرور می کنیم تا به راحتی در منزل آن را برای جشن هایتان تزیین کنید.برای تزیین کیک هم میتوانید به مقاله 10 ترفند جدید تزیین کیک تولد کارا سری بزنید.

مواد لازم برای کیک اسفنجی  :

تخم مرغ  ۷ عدد اگر کوچک بودند ۸ عدد
 شکر ۲۷۵ گرم
 آرد ۳۰۰ گرم
 آب سرد  یک سوم استکان
 بکینگ پودر یک قاشق پر چایخوری
عسل یک قاشق غذاخوری همراه با آب

دستور پخت :

ابتدا سفیده و زرده ها را جدا کنید و سفیده تخم مرغ را به حدی بزنید که کاملا پف کند و سفت یعنی زمانی که ظرفتان را برمی گردانید از داخل ظرف نریزد ، بعد از این مراحل شکر را کم کم به سفیده اضافه کنید و هم زدن را ادامه بدهید و بعد زرده را داخل ظرفی که شکاندید و جدا است را یک عدد یک عدد اضافه کنید یعنی همزن روشن باشد یک عدد زرده بریزید هم بزنید زمانی که با سفیده ترکیب شد یک عدد دیگر زرده بزنید تا آخر زرده ها تمام شود سپس آردتان را هم که در ظرفی جدا سه بار با پکینگ پودر الک کردید آماده باشد.
اینک زرده و سفیده ما آماده شده وقت اضافه کردن عسل است عسل را برای چی اضافه می کنیم؟ به خاطر رنگ آمدن کیک است. کیک بعد از پختن یک رنگ عسلی به خودش می گیرد اینجا دقت داشته باشید که عسل را با مقدار آبی که در دستور نوشتم مخلوط کنید بعد به مواد تخم مرغی اضافه کنید حالا نوبت اضافه کردن آرد است در این مرحله از یکی کمک بگیرید تا آرام آرام آرد را برای شما بریزد و شما هم با همزن دستی مشغول همزدن باشید.

بعد از آماده شدن مواد، ته قالبتان کاغذ روغنی را پهن کنید و دیواره ها را خیلی کم چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل گرم کردید بریزید ۴۵ دقیقه و در دمای ۱۸۰ درجه قرار بدهید البته حواستان به فر باشد دمای فرها متغیر هست.

طرز تهیه کیک اسفنجی

فوت و فن پخت کیک اسفنجی ساده:

تخم مرغ و شیر باید به دمای محیط رسیده باشند.
 قبل از پخت و آماده کردن کیک اسفنجی باید ظرف ها خشک و تمیز باشند.
بیست دقیقه اول به هیچ عنوان درب فر باز نشود
 نکته: در قالب ۲۵ با ارتفاع ۱۰ سانت.
 برای نصف مواد درقالب ۲۰ با ارتفاع ۱۰ سانت.

به نکات زیر در هنگام پخت کیک اسفنجی حتما توجه کنید:

  1. برای پوک شدن کیک آرد رو ۳ بار الک‌کنید
  2. همیشه شیر و ماست و تخم مرغ و کره باید همدمای محیط باشد( بجز مواردی که در رسپی سرد ذکر شده باشد)
  3. در بعضی از رسپی ها زرده و سفیده باید جدا شود برای اینکار دقت کنید که حتی یک قطره زرده داخل سفیده نباشد سفیده را داخل ظرف کاملا تمیز و خشک هم بزنید برای زدن سفیده حدود یک سوم از شکر دستور را به سفیده اضافه کنید و تا جایی هم بزنید تا کاملا پف کرده و وقتی ظرف را برمیگردانید از طرف نریزد،سفیده را فقط در یک جهت هم بزنید برای فولد کردن سفیده به سایر مواد از لیسک چوبی و یا پلاستیکی استفاده کنید (برای اینکار از قاشق فلزی و یا همزن اصلا نباید استفاده کنید)
  4. فر را از ۱۵ دقیقه قبل روشن کنید
  5. زرده تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید تا رنگ زرده کاملا روشن شود(حدود ۳ دقیقه)
  6. یکی از مهم‌ترین نکات پف کردن کیک بیکینگ پودر است که باید به اندازه باشد همچنین اگر بیکینگ پودر خراب یا کهنه باشد کیکتان پف نمیکند، اگر دستور ماست دارد بیکینگ پودر را به ماست اضافه کنید نه آرد …بهتر است بیکینگ پودر را در یخچال و در ظرف در بسته نگهداری کنی

مواد لازم برای کیک اسفنجی ساده وانیلی :

 آرد  2 پیمانه
 شکر 1 پیمانه
شیر 1 پیمانه
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
روغن مایع 2/3 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک اسفنجی

طرز تهیه کیک ساده وانیلی:

ابتدا زرده و سفیده های تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. سفیده ها را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم بگیرد، سفید رنگ شود تا از ظرف نریزد، بعد آن را در یخچال بگذارید.فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. زرده ها را در یک ظرف مناسب با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا سفید رنگ و کش دار شود. اکنون آرام آرام به آن روغن و شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
در یک ظرف آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و دو بار آن ها را الک کنید، بعد آن را به مخلوط زرده اضافه کنید. در آخر سفیده را هم به مواد اضافه کنید. مواد را به حالت دورانی هم بزنید. توجه کنید که مواد را در یک جهت هم بزنید تا کیک به خوبی پف کند.مایه کیک را داخل قالب مورد نظرتان که پیشتر چرب نموده اید بریزید و آن را در فر به مدت 45 دقیقه بگذارید تا کیک بپزد.
بعد از آنکه کیک آماده شد، آن را از فر بیرون بیاورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، بعد آن را از قالب درآورید. بعد از آنکه کیک خنک شد، آن را از عرض به دو قسمت تقسیم کنید. روی یک لایه را با خامه بپوشانید، بعد لایه ديگر را روی آن قرار داده و آن را هم با خامه بپوشانید. کیک را با میوه دلخواه، تکه های شکلات و در صورت تمایل شکلات سفید آب شده تزئین کنید

مقاله های پربازدید سایت کارا :

رایج ترین کد خطاهای پکیج بوتان

| وبلاگ | No Comments
مانند تمامی دستگاه ها، پکیج دیواری بوتان هم برای ادامه کارکرد مناسب، نیاز به سرویس دوره ای دارد. برای جلوگیری از مواجهه با خطا ها و عیب یابی پکیج بوتان…

ویژگی های یک پکیج دیواری خوب چیست؟

| وبلاگ | No Comments
با نزدیک شدن فصل سرما، هیچ چیز لذت‌بخش‌تر از هوای گرم و مطبوع در خانه و یک دوش آب گرم برای رفع خستگی کارهای روزانه نیست. اولین لازمه چنین شرایطی…

مهم ترین علل روشن نشدن مشعل پکیج که باید بدانید!

| وبلاگ | No Comments
امروزه پکیج‌ها به‌عنوان جایگزینی موثر برای بخاری‌های برقی و گازی در سیستم‌های گرمایشی خانگی استفاده می‌شوند. با این وجود، یکی از مشکلاتی که ممکن است کاربران در استفاده از این…

طریقه راه اندازی پکیج در شروع فصل سرما

| وبلاگ | No Comments
مقدمه: پکیج به دستگاهی گفته می شود که قابلیت تامین آب گرم مصرفی ساختمان را داشته. و در کنار آن به گرم کردن فضای ساختمان نیز می پردازد. پکیج های…